Τα προϊόντα μας


Ασφάλιση Περιουσίας

Στον συγκεκριμένο κλάδο συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση του αυτοκινήτου, του σκάφους, των φωτοβολταϊκών, του σπιτιού, του καταστήματος ή και η βιομηχανίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και εξασφαλίστε άμεσα ότι με τόσο κόπο έχετε δημιουργήσει.

Παιδί & Σπουδές

Είναι σχεδόν βέβαιο πως όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσουν τον στίβο της δικής τους ζωής. 

Είναι όμως 100% βέβαιο ότι εμείς μπορούμε να δώσουμε τους οικονομικούς πόρους για να υλοποιηθεί αυτός ο ιερός σας στόχος. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τον τρόπο.

Υγεία

Κατόπιν της έρευνάς σας σε ολόκληρο τον ανταγωνισμό, θα διαπιστώσετε πως είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε την πρόσβαση σε όλες τις Ιδιωτικές κλινικές της χώρας με κάλυψη 100% των εξόδων και από το πρώτο ευρώ χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε για τη νοσηλεία και το χειρουργείο σας, ούτε ένα ευρώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε τον τρόπο μας.

Ιδιωτική Σύνταξη

Πιο επίκαιρο από ποτέ το συνταξιοδοτικό της χώρας μας.

Υπάρχει όμως η λύση!

Ένας ατομικός λογαριασμός προστατευμένος από ''κουρέματα'' ή και από την ανάκληση της άδειας της ασφαλιστικής εταιρίας , που εγγυάται ισόβια μηνιαία σύνταξη, εγγυάται την  επιστροφή των αποταμιεύσεων πριν την ηλικία της συνταξιοδότησης, παρέχοντας όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή ''τρίτη ηλικία''.

Μην περιμένετε καμία κυβέρνηση να μεριμνήσει για εσάς, μεριμνήστε εσείς για τον εαυτό σας!  

Εισόδημα

Είστε ελεύθεροι επαγγελματίες;

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το 85% του εισοδήματος που παράγουμε, το αφιερώνουμε στην κάλυψη των αναγκών της οικογένειάς μας και μόλις το 15% για προσωπικές ανάγκες.

Ποιός όμως μας εγγυάται ότι οτιδήποτε κι αν μας συμβεί, το εισόδημα αυτό θα συνεχίσει να λαμβάνεται από την οικογένεια;

Εν μέσω απουσίας του κρατικού φορέα ασφάλισης, σας δίνουμε την δυνατότητα να προστατεύσετε το εισόδημά σας, δηλαδή να προστατεύσετε την οικογένειά σας! 

Μάθετε τώρα το πώς!

Προθεσμιακή κατάθεση

Την τελευταία 2ετία οι εκροές από το τραπεζικό σύστημα είναι περίπου 44 δις €. Αυτό σημαίνει πως τα περισσότερα εξ αυτών βρίσκονται στα σπίτια, τους κήπους και τα ''στρώματα''.

Ο κίνδυνος της κλοπής και της σωματικής ακεραιότητας είναι εμφανέστατος περισσότερο από ποτέ.

Η αξιοπιστία προς το τραπεζικό σύστημα έχει κλωνιστεί.

Ελάτε να σχεδιάσουμε από κοινού την προστασία των χρημάτων σας με τους πιο εξειδικευμένους συνεργάτες στην διαχείρηση κεφαλαίων!